Регистър на училищата

ЕДИНАДЕСЕТО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ, Град Благоевград

11 основно училище

11 основно училище, христо ботев благоевград

ЕДИНАДЕСЕТО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ
Информация

ЕДИНАДЕСЕТО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ

11 Основно училище Христо Ботев отваря врати през 1990 в Благоевград, ж.к. Еленово с директор Александър Иванов до 1994 година, когато е назначен Валери Смиленов.

 

Учебното заведение в Благоевград е средище за запазване на българщината и духовните ценности на своите визпитаници. Училище с дълбоки традиции и собствен облик.

 

Колелото на живота се върти и при всяко завъртане, един випуск, натрупал знания и мъдрост, обрулил плодовете от дървото на познанието, тръгва по своя собствен път.

 

В 11 Основно училище Христо Ботев се обучават ученици от първи до осми клас. Учебният процес се провежда едносменно - само сутрин.

 

В учебното заведение се изучават английски и френски език, драматизация и хореография.

 

Училището е с общинско финансиране. Разполага с добра материална база.

 

Материално - техническата база на образованието е основен компонент в процеса на обучение. Поддържането, модернизирането и усъвършенстването и са предпоставки за създаване на нормални условия за ефективно и качествено образование и възпитание.

 

11 Основно училище Христо Ботев е огнище на просвета и родолюбие, на възрожденски дух и новаторство.


През всичките тези години учебното заведение е извор на знание, формиращо личности с различни умения и самостоятелно мислене, съхранявайки миналото, живеещо в настоящето и чертаещо бъдещето.

 

Екип от високо квалифицирани преподаватели, отлични педагози се стремят да дават най - добрата подготовка на своите ученици, за да израстнат знаещи и можещи млади хора, готови да продължат своя път напред.

 

Контакти

ЕДИНАДЕСЕТО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ

Телефон: 073885422, 073885424
Факс: 073885422
Интернет сайт: 

Още Училища в Град Благоевград