Регистър на училищата

КУЛИНАРНА АКАДЕМИЯ ЕЙЧ АР СИ, Град Добрич

КУЛИНАРНА АКАДЕМИЯ ЕЙЧ АР СИ
Информация

КУЛИНАРНА АКАДЕМИЯ ЕЙЧ АР СИ

Кулинарна Академия Ейч Ар Си предлага качествено кулинарно образование на достъпни цени.

 

Курсът на обучение обхваща всичко от умения за рязане до правене на сосове, до калкулации и създаване на меню.

 

Лекциите се преподават от отлични майстор - готвачи от цял свят. Базата за учебна практика осигурява реалистична среда, подобна на тази в първокласните хотели и ресторанти.

 

Професионалните стажове в индустрията, които предлага академията, осигуряват възможност за работа и практика с някои от най - добрите главни готвачи от хотели и ресторанти в Европа и САЩ.

 

Кулинарна Академия Ейч Ар Си разполага с две учебни бази в България - в градовете Добрич и София.

 

Студентите започват обучението си в град Добрич, където прекарват своя първи семестър в професионално оборудваните зали на академията. След стажа си /семестър 2/, студентите стартират втората си година на обучение вече в базата в град София, която е оборудвана за теория и практика в единствения висококласен учебен ресторант в страната - ресторант Таланти.


Ейч Ар Си Кулинарна Академия предлага първокласна база, кято включва модерно оборудвани тренировъчни кухни, изискан ресторант, кухня а-ла-карт, кулинарен театър, изба - използвана за дегустация и библиотека със специализирана литература.

 

Студентите имат самостоятелни работни места, оборудвани с модерна техника и съоръжения. Ресторантската кухня и изискания ресторант създават една реалистична среда за теоретично и практическо обучение по кулинария в а-ла-карт ресторант.

 

Преминавайки през всички специализирани райони в кухнята, студентите се учат да подготвят ястия в реална обстановка. Кулинарният театър функционира като шоу - кухня оборудвана с най - новата мултимедийна технология.

 

За да направи гастрономично преживяване пълноценно, академията има своя изба, използвана за дегустация на вино, напитки и сирене. Налице е и библиотека, която се използва за достъп до интернет и други информационни средства или за учене.

 

Първият випуск студенти в Кулинарна академия HRC стартира обучението си през Февруари 2008 година. От този момент до сега, всяка година прага на академията пристъпват два нови випуска студенти в специалност Кулинарни изкуства.


Езикът на преподаване в академията е английски, което дава предимство, че след завършване курсистите не само ще притежават ценна кулинарна диплома, но ще са усвоили добре и английски език. Тази отлична подготовка дава възможност за успешна кулинарна кариера навсякъде по света.

 

Контакти

КУЛИНАРНА АКАДЕМИЯ ЕЙЧ АР СИ

Град Добрич, Община Добрич-град, ул. България 3
Телефон: 058601611
GSM: 0882224420
Интернет сайт: 

Още Училища в Община Добрич-град